Driftstilskudd til lag og foreninger som driver kulturarbeid

Driftstilskudd gis til lag og foreninger i Fredrikstad og er i første rekke ment å dekke administrasjonsutgifter og materiell til vanlig drift. Det gis driftstilskudd til organisasjoner hvor 60 % av medlemsmassen eller flere er i alderen 6-19 år.

Driftstilskudd gis kun til lag hvor medlemskontingenten er satt til minimum kr 200 per år. Organisasjonen skal ha minimum 15 øvelser/samlinger pr. år for å være støtteberettiget.
Bruk elektronisk søknadsskjema: Søknadsskjema

Kontaktperson for driftstilskudd

Jadranka Selimovic, servicekonsulent

Startstilskudd kultur

I denne ordningen ligger også startstilskudd kultur. Tilskudd gis til nystiftede og reorganiserte lag innen kulturområdet når driften har ligget nede i minst 2 år. Dette kan du søke om hele året. Les mer i retningslinjene over.

Bruk elektronisk søknadsskjema: Søknadsskjema

Kontaktperson for startstilskudd

Irene Østbø, kulturkonsulent
ireost@fredrikstad.kommune.no
Sist oppdatert: 24. mars 2020

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.