Ung Scene

Ung Scene skjer på St.Croix hver tirsdag, og er drevet av ungdom, for ungdom. Vi har fokus på at alle som har lyst skal få prøve seg på scenen, og at man skal skape tillit til seg selv og publikum som ser på.

Hver tirsdag kl 18 er det enten UNG SCENE på kaféscenen eller Digital Ung Scene på nett. Du har mulighet til å opptre live for et lite publikum på Kafescenen på St Croix, og vi ønsker at det skal være et fellesskap for deg som vil utvikle deg som artist. Alle kulturuttrykk er varmt velkommen. Vi ser for oss at det blir en trygg, god og utviklende ramme der du treffer likesinnede. Ung Scene passer best for akustiske instrumenter, playback og vokal. Dikt, dans og små teaterinnslag er også flott. Her er det lav terksel til scenen og høyt under taket for ditt uttrykk. Følg “Ung Scene” på Facebook.

Ung Scene er en del av St.Croix-Husets mange tilbud for ungdom. «UKM Hele Året» ligger i bunnen, og oppå der finner du mye gratis tilrettelegging så Ung Kultur Møtes: Øverom, KunstVærste, Danserom, Workshops, Ungdomskonserter, Festivaler, Kreativ ferier, Utstillinger i Galleri Gangen, Studio, Nettverksbygging i Cafeen, Unge Arrangører - og mye mye mer. Bli med, og vis hva du kan! Følg med i sosiale medier, og ta kontakt om du lurer på noe.    

Line Eger-Heed
Kulturkonsulent Ungdom
Per-Øivind Johannessen
Kulturkonsulent Ungdom

Følg oss