Studio

Lag egne låter i Studio!

St. Croix Studio er et moderne og velutstyrt musikkstudio. Her finnes alt en upcoming artist trenger for å lage musikk: Mac, mikrofoner, lydisolert opptaksrom, keyboards og andre instrumenter, software, lydkort og monitorer. I hele Husets åpningstid er Studio tilgjengelig. For skoleungdom vil det si mandag til torsdag 1530-2100, og Lørdag 1100-1530.

Alle må gjennomgå et kort kurs før de kan bruke utstyret på egenhånd. Når opplæring er gjennomført, er det fritt fram til å booke rommet via vårt bookingsystem på nett. Vi tilbyr også noen ganger workshops med proffe veiledere.

 

Regler for bruk av studio

I hele Husets åpningstid er Studio tilgjengelig. For skoleungdom vil det si mandag til torsdag 1530 – 2100, og Lørdag 1100-1530. Ungdom opp til 20 år kan bruke studio gratis.  

Opplæring først
Alle som skal bruke studio må ha opplæring før de får booke/ bruke rommet. Kristian Torp holder kurs, og du avtaler direkte med han. Send en mail til kritor@fredrikstad.kommune.no , så tar han kontakt med deg og avtaler tid. Når kurset er ferdig, signerer du i studiopermen at du har lest og forstått reglene for bruk. Etter det får du fri tilgang til å bruke studio uten veileder.

Hvordan booke?
Du booker rommet selv via vårt bookingsystem på nett: «BookUp»: https://www.bookup.no/utleie/Index/339#___/view:item/id:339/mod:book
Det er førstemann til mølla, og du kan max booke 2 økter pr uke, i tillegg til eventuelle lørdager. Hvis du ikke kan bruke tiden du har booket er det viktig at du av-booker selv i bookup, eller gir beskjed til oss.  

Regler
Si ifra til en ansatt på huset når du kommer. De låser opp for deg.
Hvis du ødelegger noe med vilje, må du erstatte det.
Studio skal være et sted man jobber med musikk, ikke sitter og henger og driver med andre ting. Den som har booket rommet kan ha med seg maks 4 personer i rommet, altså slik at de blir 5 i rommet totalt.
Ellers gjelder «vanlig folkeskikk» og kommunens regler for ungdomsaktiviteter. Det er rusfritt.
Ansatte på huset har rett til å stikke innom når som helst for å sjekke at alt er i orden.
Brudd på reglene kan føre til utestengelse fra studio.
Si ifra til en ansatt på huset at du går. De låser for deg.  

Før du går hjem
Husk å ta backup av filer og prosjekt.
Vi garanterer ikke at det er der når du kommer tilbake.
Du må skru av all elektronikk før du går.
Takvindu må være helt lukket. Lyset slukkes.
Flasker og oppvask tas med ut og settes ved ryddestasjonen ved kafeen.
Du må melde ifra hvis du oppdager noe galt med utstyret.   

Kristian Torp
Teknisk ansvarlig