HøstCamp 2021

Velkommen til kreative og sosiale høstferiedager på St.Croix-Huset.

Er du interessert i kultur? Kanskje du liker å uttrykke deg, opptre eller vise fram ting du skaper? Eller kanskje du kunne tenke deg å være med å arrangere ting? Da er St Croix-Huset stedet for deg. Vi gleder oss til at Ung Kultur Møtes.

Vi tilbyr 3-dagers workshops i sang, kunst, band, hiphop/ rap, foto, beatmaking og dans i uke 40. (les mer under)

Du melder deg på én workshop, og følger den i 3 dager. Vi holder på fra kl 13-20 ons-fre i disse ukene, og dagene blir fylt med workshops, sosiale aktiviteter og to måltider. Uken avsluttes med forestilling og utstilling for deltakerne fredag 8 .oktober.

Alt er gratis. For ungdom 13-18 år.

 

Sang- og sceneworkshop

Sang og scenekurs! Denne workshopen passer for deg som liker å synge, eller som vil stå på en scene. Du vil lære å få din stemme og ditt særpreg til å utstråle, ulike sangteknikker for en følelsesladd opptreden med personlighet, hvordan bli komfortabel med å synge foran andre og holdninger på scenen. Shad har selv hatt en tøff reise fra å være en beskjeden 14 år gammel gutt med sceneskrekk, til å kunne opptre på scener rundt i Viken og Oslo, skrive og produsere låter og spille inn egen musikk i studio. Det er ikke noe krav for nivå. Nybegynnere er også velkommen, for her lærer man!

Kira Dalan-Eriksen blir også med som veileder. Hvis du vil synge i band, kobler hun deg med bandworkshopen

Workshopholder: Shad Amin og Kira Dalan-Eriksen

Bandworkshop 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å spille i band? Her får du noen tips om hvordan det kan være, og hva du må tenke på for å starte opp.

Kira Dalan-Eriksen er med som vokalcoach for de som vil være band- vokalister.

Workshopholder Anders Sjøgreen Faale fra Faale Music og Kira Dalan-Eriksen

Kunst- og håndverkworkshop

Velkommen til Elisabeth & Anne’s høstferieworkshop!

Vi har materialer som skinn, lær, tre, stoff og maling. Her kan du velge fritt hva du vil prøve deg fram med. Elisabeth har med eksempler av armebånd og små skinnfigurer du kan la deg inspirere av. Og Anne kan lære deg om redesign av småmøbler og maskeringsbilder med ulike teknikker.

Vi kommer til å samarbeide ut i fra våre materialkunnskaper, så her kan du feks jobbe med skinn og trekke om en gammel stol eller puff. Vi hjelper deg meg verktøy, idér og hva det måtte være.

Workshopholdere: Anne Sørensen og Elisabeth Thorsen

kunstworkshop - bedre oppløsning av Ida M.jpg

Fotoworkshop

Vil du bli flinkere til å ta bilder? Adam Reis, ansatt freelance fotograf i Fredrikstad Blad og elev på Medier og Kommunikasjon VG3, skal holde kurs i alt fra hvordan kameraet fungerer til hvordan man tar dem og redigerer dem på etterhånd.&nbsp

Ta gjerne med kamera, hvis ikke fugnerer telefonkameraet kjempefint.

Workshopholder: Adam Reis

fotoworkshop_bilde.jpg

Unge Østen - studioworkshop

Musikk-kollektiv i Fredrikstad som drives på St.Croix huset av Mirre. I denne workshopen kan vi tilby produksjon/mix, beatmaking, låtskriving, markedsføring, tips og gode råd. Denne workshopen gjennomføres hver torsdag fra høsten av. Du er velkommen uansett ferdigheter, her er det rom for å lære.

Workshopholder: Mirsad Avdija

uø.png

Beatmakingworkshop

Har du en drøm om å bli musikkprodusent? Hvis du vil lære deg å lage egne trap eller hiphop beats bør du melde deg på dette kurset. Christopher Robin lager musikk på fritiden, og skal lære bort hvordan man bruker Logic Pro til å lage musikk.

Ta med Mac eller PC og last ned Logic Pro "Gratis prøveperiode" før kurset.

Workshopholder: Christopher Robin Karlsen

beatmaking_bilde.jpg

Hiphop/ Danseworkshop med Maxim

Til  deg som har lyst til å lære noen moves fra forskjellige hip hop dansestiler som Breaking, Locking, Popping, Newstyle, Krumping, Litefeet, Turfin. Bli med på kurset til Maxim Casiblanco, som har danset hip hop siden han var 14 år og har vært med i flere danse-crew, battles, show og turneer  

Husk treningsklær ( joggebukse og stor t-shirt og sko)
Ta gjerne med knebeskyttere hvis du har
Husk drikkeflaske

Workshopholder: Maxim Casiblanco

hiphop_maxim_bilde.jpg

 

 

 

 

 

 

Meld deg på her: 
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=VGM9_pUOAkqRU5wpxnbFKiCPpriAR_dPtnSASrwnAiNUOTQ4WDZLM1VRMjBYRFhETk9GUkxUUTlDRi4u

Det er begrenset med plasser på workshopene. Vi kjører prinsippet «førstemann til mølla». Alle som melder seg på får automatisk svar om at påmeldingen er mottatt. Du får deretter et svar fra oss om du har fått plass eller ikke.

 

 

Følg oss