Om Huset

Din kulturelle fellesstue

St.Croix-huset -Bringer folk sammen

 

Et hus som bringer folk sammen. Kulturhuset St.croix har i snart 30 år huset et rikt og variert tilbud for byens befolkning. Huset som tidligere var en skole, fungerer i dag som en offentlig fellesstue, med arrangementer og tilbud for barn, ungdom, og voksne. Hit kan alle komme, og være sammen på nye måter gjennom aktiviteter, kurs, workshops, forestillinger, og intime konsertopplevelser. En rekke leietakere og ildsjeler holder kurs for byens befolkning, og du kan lese mer om de her på vår hjemmeside under kurs. 

I hjertet av huset ligger husets hjemmekoselige og barnevennlige vegetarkafè, med mulighet for å kjøpe seg en kopp kaffe, deilige kaker, vegetarmat, og mer! På onsdager kl. 11.00 kan du nyte en inspirerende vegetarlunsj, og kl. 16.30 på torsdager kan du spise deg god og mett på den populære vegetarbuffeten. Kafeen er alltid åpen for alle, med lekerom for de minste.

Se aktuelle arrangement her inne på vår hjemmeside eller på husets facebookside. Det dukker stadig opp nye ting på huset, så følg med!    

 

Vi gleder oss til å møte deg!

 

Følg oss

 

Ordinære åpningstider


Man-tor 09:00-22:00

Fre 09:00-15:00

Lør 11:00-16:00

 

Juletider 

Siste kveldsåpent før jul er torsdag 16. desember. 

Siste dagåpent før jul er tirsdag 21. desember. 

Første åpningsdag etter jul er tirsdag 4. januar. 

 

Siste torsdagsbuffet er torsdag 9. desember. 

Siste onsdagsbuffet er onsdag 15. desember. 

 

 

Følg oss

Heidi Kulsli
Virksomhetsleder