Yoga med Henriette

Ashtanga Vinyasa Yoga med Henriette

Da er det klart for påmeldinger!

Første periode vil bli i St.Croix huset sine lokaler, i rommet som heter "Tolver´n". Det er god plass, så ta gjerne med noen du kjenner. Hver mandag og onsdag kl.15.00 for de som har praktisert en stund og,- hver mandag kl 16.30 for de som har praktisert noe eller er helt nye til praksisen og lurer på hva yoga er.  

Oppstart mandag 16. august - 29. september.  

Dersom du ønsker en prøvetime på mandager, for å se om dette er noe for deg, er du hjertelig velkommen til det.  

Prisene for inneværende semester, 75 minutter klasser:

1 gang per uke i 7 uker = kr 1400 ,-

2 ganger per uke i 7 uker = kr 2800,- 

Påmelding: hslorer@gmail.com

Jeg vil sende faktura til alle påmeldte. Dersom du er ny kunde ber jeg om at du sender meg en melding med fullt navn og adresse pluss e-post, eventuelt firmanavn og adresse. Påmeldingen er bindende.

Dersom det blir færre påmeldinger enn 10 vil kurset bli avlyst, eventuelt fortsette med bare én gang per uke som vil bli onsdager.

Yoga er for alle, uansett hvilket utgangspunkt du har. Ashtanga vinyasa yoga er en dynamisk form for yoga som forener bevegelse, pust og meditasjon. Dette er en tradisjonell yogaform med faste øvelser som gir økt styrke, mykere kropp, færre spenninger og økt kroppsbevissthet. Denne helhetlige formen for yoga vil også gi deg mer energi og tilstedeværelse i hverdagen. Alle de positive effektene som yoga gir deg har vært grunnlaget for at denne yoga formen har blitt veldig populær her i vesten de siste 20 årene.

Som profesjonell utøvende danser og instruktør gjennom flere tiår har jeg dyp kunnskap om yrket mitt og finner stor glede i å dele den med andre:)

Velkommen, og husk egen yogamatte og teppe. 

Henriette Slorer