Italienskkurs

Italienskkurs på St.Croix-huset

Italienskkurs – Scuola d`italiano

Språkskolen Allora har undervist italiensk over hele Norge siden oppstarten i 2005. I januar 2017 ble Allora slått sammen med Scuola d'italiano, under navnet italia.no.  

Nye kurs i flere nivåer starter snart i Fredrikstad på St.Croix-huset! Meld deg på under Fredrikstad, St. Croix huset - italia.no Med mer en 30 år erfaring, Italia.no hjelper deg å lære det italienske språket og å kjenne den italienske kulturen. Når du snakker Italiensk opplever du et helt annet og mer spennende Italia. 

Hos oss møter du et solid miljø av italienere og Italia-kjennere – et miljø som gjør oss unike som kilde til kunnskap og inspirasjon for deg som liker Italia. Alle våre lærere har italiensk som morsmål og vi som administrerer skolen er en blanding av italienere bosatt i Norge og nordmenn som har bodd i Italia og snakker italiensk.

Lærerne våre arrangerer språkreiser til sine hjemsteder i Italia og vi har et nettverk av partnerskoler i hele Italia, der du kan lære italiensk og nyte landet.

VIKTIG: Klasseromskursene våren 2021 følger pålegg og anbefalinger for smittevern. Hvis det ikke er lov eller forsvarlig å gjennomføre dem som planlagt, konverteres de til nettkurs.

Kontaktinfo: Allora Italienskkurs, info@italia.no

Nettside for mer info og påmelding: 

https://www.italia.no/italienskkurs/kurssteder/fredrikstad