Lekerommet

Husets lekerom for de minste

St.Croix-huset har eget lekerom med blant annet store byggeklosser, sklie, speilvegg, musikkanlegg, dukkehus, dukketeater m.m. Her kan man ha selvstyrte aktiviteter som sangstunder, dans og bevegelse, historiefortellinger, eventyrstunder osv. eller rett og slett frilek. Passer godt som treffsted for de som ønsker å møte andre med små barn og utvide kontaktnettet sitt. St.Croix-huset har en barnevennlig kafé med tegnesaker, bøker, spill og leker. Noen ganger fylles huset med barnekunstutstillinger. Barnehager kommer til St.Croix for å leke og få en forandring i hverdagen.

Vi ønsker velkommen til lek og moro, inne og ute. Matpakker kan spises på Bakgårdstunet og i Husinfoen. Kaféen er forbehold kafégjester. Hvis det er ønskelig, kan vi lage pinnebrød-deig så det kan stekes pinnebrød på bålet, avtale må gjøres!

De beste dagene å besøke St.Croix-huset er mandag, tirsdag og fredag mellom kl 11:00-15:00. Lekerommet er opptatt onsdager til Barselgull & babyblues (sjekk egen Facebookside) og torsdager til pensjonister som spiller bridge. Hvis lekerommet er opptatt kan man leke og hygge seg i Husinfoens lekekrok. Der har vi også et lite galleri som vi kaller Galleri Hjørnet. Vi vil gjerne at det tegnes tegninger til oss og som kan henge utstilt i Galleri Hjørnet for en periode.

Lekerom2.jpg

Åpningstider 

mandag, tirsdag og fredag 11:00-15:00 

onsdag 13:00-15:00

torsdag 16:00-19:00

Lørdag 11:00-16:00

Anne Louise Andreassen
Kulturkonsulent Barn & Familie