Meny

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde
bilde
bilde
bilde
bilde
bilde
bilde
bilde
bilde
bilde
bilde

 

#hjertetistcroixhuset

«Følelsen jeg får når jeg står og skal forsyne meg med mat fra enten lunsjbuffeten eller middagsbuffeten på St.Croix-huset er ubeskrivelig. Først må jeg stå å beundre den fristende og vakre maten. Det er et hav av farger og ulike fantasifulle sammensetninger av sunn og kortreist vegetarmat. Å begrense inntaket er en utfordring og ikke overraskende går jeg stappmett og fornøyd fra St.Croix hver gang!» - fornøyd, matglad gjest-

 

Vi har lunsjtilbud hver dag; mandager serveres suppe, tirsdag kan du kjøpe pai m/ salat. På onsdager serverer vi vegetar-lunsjbuffet og på torsdager er det suppe til lunsj og vegetar-middagsbuffet. Fredager serveres suppe eller pai, og lørdager er det skikkelig lørdagskafe, med et godt utvalgt av kaker og vafler.

Ellers serveres det også salater, påsmurt, toast, kaker, is og et godt utvalg av te- og kaffe. Vi ønsker at kaféen brukes som «en dagligstue», hvor nye bekjentskaper og kontakter kan knyttes. Kaféen har en scene som passer for små konserter, foredrag, diskusjoner med mer. På konserter og arrangement med 18-årsgrense, har vi bar.

Du kan kjøpe gavekort til lunsjbuffet på onsdager og middagsbuffet på torsdager.
Gavekortet kjøpes i kaféen i åpningstiden.

Åpningstider St. Croix
Man - tor 09.00 - 22.00
Fre 09.00 - 15.00
Lør  11.00 - 16.00

 

Åpningstider Kafè St. Croix
Man - tor 11.00 - 20.30
Fre 11.00 - 15.00
Lør 11.00 - 16.00

 

 

Vi gjør oppmerksom på at Huset har endrede åpningstider i skolens ferier, se skoleruten.

Mat

Påsmurt, salater, toast og kaker i kafeens åpningstider

Mandager: Suppe

Tirsdager: Pai m/ salat

Onsdager: Lunsjbuffet fra kl. 11:00. Voksen kr. 135. Student/ ungdom 12-20 år kr. 70. Barn 2-12 år kr. 60. Barn under 2 år er gratis.

Torsdager: Suppe til lunsj og Middagsbuffet fra kl. 16.30. Voksen kr. 185. Student/ ungdom 12-20 år kr. 100. Barn 2-12 år kr. 60. Barn under 2 år er gratis.

Fredager: Supper eller pai

Lørdager: "Lørdagskafé"

 

Barn

Barnefamilier er hjertelig velkomne i vår koselige kafé. Vi har et stort lekerom som er utstyrt med store byggekloss-puter, masse leker og tegnesaker. Her kan barna kose seg mens de voksne nyter kaffe og kaker.

Vi gjør oppmerksom på at Huset følger skolens ferier, se skoleruten.
For oppdatert informasjon om åpningstider, se her.

 

Galleri

bilde