Min side Meld fra
Kontakt oss

Finn egnet sted og tid

Finn lokale i BookUp

Kommunens mange plasser og lokaler leies og lånes ut av forskjellige virksomheter i kommunen. En stor del av utleieobjektene ligger tilgjengelig i BookUp. Her kan du enkelt søke opp og booke de utleieobjektene som passer for ditt arrangement. 

Følgende utleielokaler finner du i BookUp: 

  • Kommunale idrettsanlegg
  • Kommunale aktivitetssaler 
  • Scener og møterom på St.Croix-huset 
  • Klasserom
  • Kulturarenaer på skolene
  • Strandstua i Engelsviken

Se utleielokaler og book

Oversikt over andre utleielokaler og kontaktinformasjon

For objekter som ikke ligger inne i Bookup, kan du kontakte den ansvarlige virksomheten direkte for informasjon om kapasitet, tilgjengelighet, pris og booking. Under er en oversikt over hvem som har ansvar for hva.

Du kan også se oversikt over priser i kommunens egenbetalingshefte.

For utleie av ulike arealer - bruk dette skjema.

Torg, gater, stand

Det er virksomhet parkering og transport i kommunen som leier ut gater og torg i byen, og gir tillatelse til stand. Se søknadsskjema og kontaktinformasjon.

Parker 

Det er virksomhet park i Fredrikstad kommune som leier ut parkene. Dette inkluderer paviljongen i Kirkeparken. Kontakt virksomhet park.

Blå Grotte

På Blå Grotte kan du leie konsertrommene Grotta og Speilet, og lyd- og lysutstyr. Se konsertrom og utstyr.

Bibliotekets Aula

Aulaen har en helt unik akustikk for lydsvak musikk. Salen har 300 sitteplasser, og er på 300m². Salen er utstyrt med fast lydanlegg, som kan styres fra et meget enkelt panel på scenen. Salen har også projektor og lerret. Ta kontakt med biblioteket for leie.

Kulturskolen

Kulturskolen i Fredrikstad har lokaler til leie forbeholdt undervisning og/eller kunst-/kulturaktivitet. Kontakt kulturskolen for leie.

Leir- og feriesteder
Andre møterom og lokaler (private)

Det finnes et stort antall møterom og lokaler som leies ut av private, lag og foreninger. Visit Fredrikstad og Hvaler har samlet noen av dem.
Flere tips:

Finn egnet tid

Det er mye å tenke på når du skal arrangere - kræsjer det med andre arrangement, er stedet du ønsker ledig, skjer det andre ting i byen, eller skal kommunen grave opp veien i nærhenten av der du vil arrangemere samme uke som du venter tusenvis av mennesker?

Kommunen sitter dessverre ikke på en komplett oversikt over alt av arrangement i byen, men noen av verktøyene under kan være nyttige for deg i planleggingen. 

Kulturkalenderen

Visit Fredrikstad og Hvaler, Fredrikstad kommune og Fredriksstad Blad benytter seg av den samme kalenderløsningen for å vise hva som skjer i byen. Sjekk denne og husk å legge inn ditt eget. Det gir deg god synlighet. 

Gravearbeid

Kommunen har en egen kartløsning som viser hvor det er registrert gravemeldinger. Se kartet her.

 

Sist oppdatert: 20. april 2022