Vaksinasjonssenteret

Se videoen for mer informasjon om hva som skjer når du skal ta vaksine

Hvor er vaksinasjonssenteret?

Vaksinasjonssenteret i Dokka 1 på Kråkerøy (rett ved Værstebroa)

 

Spørsmål og svar

Hva er telefonnummeret til vaksinesenteret?

Vi har ikke noe direkte telefonnummer til vaksinasjonssenteret. Hvis innbyggerne har spørsmål om vaksinasjon skal de ringe Servicetorget på 69 30 60 00

Jeg har fått time til vaksinering, men må utsette timen- hva gjør jeg?

Du må ringe Servicetorget på telefon 69 30 60 00  for å gi beskjed. Man får da sin planlagte dose «så raskt det lar seg gjøre» i etterkant. Tidspunktet for når man får sin vaksine nummer to kommer an på leveransene av vaksiner til Fredrikstad kommune og vaksinasjonssenteret.

Kan jeg få vaksinepass?

Alle kan hente ut sitt vaksinasjonsbevis på Helsenorge.no under fanen «Mine vaksiner» De som ikke er digitale brukere kan ved forespørsel få et vaksinasjonsbevis på papir når de får sin vaksine på Vaksinasjonssenteret.

 


Slipper jeg karantene hvis jeg har vært sammen med en som viser seg å være smittet med koronavirus (at jeg blir definert som nærkontakt)?


Nei, det må være mange flere som er vaksinert i befolkningen før vi kan lette på tiltakene. Vaksinen gir ikke full garanti for at ingen blir smittet av koronavirus, men når mange i befolkningen er vaksinert, vil det være så lite smitte i befolkningen at vi kan stole på beskyttelsen.

Få full oversikt over vårt vaksinetilbud her

Sist oppdatert: 01. mars 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.