Min side Meld fra

Helsetilbud etter Covid-19 sykdom

Helsetilbud for innbyggere i Fredrikstad kommune som opplever utfordringer etter Covid-19 sykdom. Tilbudet innebærer samtalegrupper, undervisning i relevante temaer, og aktivitet med fokus på; styrke, kondisjon, pust og avspenning. Pårørende er også velkomne til å delta på deler av kurset.

Ettervirkninger etter Covid-19 sykdom

Det er flere tusen personer i Fredrikstad som har fått påvist Covid-19 i løpet av pandemien. Noen får ettervirkninger i form av vansker med pust, svimmelhet, muskel- og leddsmerter, konsentrasjon- og hukommelsesvansker, uro, bekymring, søvnproblemer, utmattelse eller andre symptomer.

Helsetilbud etter Covid-19 sykdom

Fredrikstad kommune har utarbeidet et gruppebasert mestringstilbud for innbyggere som opplever ettervirkninger etter gjennomgått covid-19 sykdom.

Tilbudet finner sted på Helsehuset i Fredrikstad. Det vil bli avholdt informasjonsmøte i forkant av oppstart av gruppetilbudet. Her gis det informasjon om tilbudet.

De som ikke ønsker å delta i gruppetilbudet, vil få informasjon om andre aktuelle tjenester som gis individuelt.

Her finner du info om helsetilbudet i en brosjyre som kan skrives ut (PDF).

Hvem kan delta

Du kan delta når

• du har vært smittet og opplever senvirkninger av covid-19 som går utover daglig fungering
  • det har gått minimum 12 uker etter symptomdebut
  • du er bosatt i Fredrikstad kommune og har fylt 16 år
  • er motivert for å komme i gang med rehabilitering, og har mulighet til å sette av tid til dette

Tilbudet er gratis.

Informasjon på andre språk

Her finner du informasjon på Somali.

Her finner du informasjon på Arabisk.

Påmelding

Har du spørsmål om tilbudet eller ønsker å melde deg på, ta kontakt med Friskliv og mestring på telefon 69 30 67 60 eller epost friskliv@fredrikstad.kommune.no

Sist oppdatert: 25. juli 2022