Om ferieaktiviteter

Morsomme aktiviteter og gøyale kurs i skoleferiene. Sjekk ut de ulike aktivitetene for pris, påmelding og alderstrinn!

Ferieaktiviteter i Fredrikstad består av morsomme og gøyale opplegg med fokus på å lære nye ting, oppleve mestring, bli kjent med andre – og ha det gøy! Det er åpent for alle barn og unge i skolealder og oppover. 

------------------------------------------------------------

Er du en aktør som har lyst til å arrangere aktiviteter i sommerferien 2024? Du kan søke midler, inntil 30 000 kroner.

Søknadsfrist er 1. april. Les mer her.

------------------------------------------------------------

Kalender, påmelding og priser for ferieaktiviteter  

Aktiviteter for feriene dukker opp når den aktuelle skoleferien nærmer seg. Noen av aktivitetstilbudene går over flere dager, mens andre er dagstilbud. De fleste tilbudene krever påmelding, mens enkelte tilbud er åpne for “drop in”. På denne nettsiden ligger alle aktivitetene samlet - søk gjerne opp etter alderstrinn for å finne det som passer for deg.   

Hver enkelt aktør er ansvarlig for planlegging, påmelding og gjennomføring av sitt tilbud. Det kan være idrettslag, kulturaktører, private og offentlige. Alle spørsmål om aktivitetene må stilles direkte til den som er ansvarlig arrangør. Du finner kontaktinformasjon når du trykker på den aktuelle aktiviteten her på nettsiden.   

Det er opp til hver enkelt arrangør hvilken pris tilbudet har, og mange er gratis. Sommeraktivitetene som er støttet med tilskuddsmidler fra Fredrikstad kommune via BUFDIR har en maksgrense for egenandel på 400 kroner per tilbud per barn. Andre tilbud i andre ferier kan koste mer.

Vil du bidra med aktiviteter i skoleferiene?

Fredrikstad kommune oppmuntrer alle lag, foreninger og andre som har aktiviteter for barn i skolealder i Fredrikstad i høstferien til å melde de inn til oss - slik at vi kan tilgjengeliggjøre dem i vår kalender. Alle aktiviteter som er meldt inn blir tilgjengelige i aktivitetsoversikten i de ulike skoleferiene. 

Foto: Fredrikstad kommune/Trine Sirnes