Vant i Returkartonglotteriet

Vinnerkubbe i Returkartonglotteriet

- Så hyggelig! Da skal jeg kjøpe meg en vedfyrt pizzaovn, sa Marianne Rapp Hauge da vi nylig ringte henne og fortalte at hun hadde vunnet 10.000 kroner i Returkartonglotteriet.

Du kan være like heldig. Drikkekartonger for melk, juice, fløte og lignende kan være lodd i Returkartonglotteriet. Alle kan delta - privatpersoner, barnehager, skoler, idrettslag, kor, korps, organisasjoner. Du kan vinne 10.000 kroner hvis du leverer en enkeltkartong. Leverer du en kubbe med minimum seks drikkekartonger i den syvende kan du også vinne 100.000 kroner. For skolemelkkartonger gjelder fire kartonger oppi den femte.

Skriv navn og telefonnummer på kartongen/kubben og legg den i papirdunken. Kartongene gjenvinnes til nye papir- og kartongprodukter, sier kommunikasjonsrådgiver Eva Sødal i Fredrikstad kommune.

Informasjon om Returkartonglotteriet

Vinnerkubbe og plakat i Returkartonglotteriet

Sist oppdatert: 20. mai 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.