Meny

Velkommen til Barnas verdensdager – en gratis, fargerik familiefestival hvor barn i alle aldre kan oppleve kulturuttrykk fra hele verden og delta på alt fra kreative verksteder, danse, synge, høre eventyr og oppleve konserter og teater.

I år har vi hele 14 spennende aktiviteter dere kan delta på og 4 fantastiske forestillinger. I tillegg blir det underholdning på Verdensscenen store deler av dagen og et matmarked med internasjonale fristelser.

Publikum blir underholdt
Foto: Trine Sirnes

Program for dagen
10.40-12.00: Parade fra Stortorget +
Sirkusforestillingen «Palle & Jon show»
12.00: Åpning på Verdensscenen
12.15 – 16.00: Aktiviteter inne og ute (se under)
12.30 – 16.30: Underholdning på Verdensscenen
12.30 – 16.30: Internasjonalt matmarked (Vipps&kontanter)
14.35 – 15.05: Sirkusforestillingen «Palle & Jon show» 16.30 – 17.00: Forestillingen «Festgjøgleri»


Et lite utvalg av årets aktiviteter:
Afrikansk ansiktsmaling
Capoeira fra Brasil
Lag din egen drømmefanger
Dans fra Java
Gøy med papir


Bli med i paraden!
Bli med i paraden vår fra Stortorget kl. 10.40. På ferden til festivalområdet blir det flere stopp hvor man kan høre heftige rytmer og se akrobater, flammeblåsere, sjonglører, styltedansere og store fabelvesener. Det hele avsluttes med den forrykende forestillingen “Palle & Jon show” på festivalområdet, før det blir åpning av Verdensscenen.Barnas verdensdager er en gratis, fargerik familiefestival hvor barn får oppleve kulturuttrykk fra hele verden og kan  delta på alt fra kreative verksteder, danse, synge, høre eventyr og oppleve konserter og teater. De gode luktene fra vårt internasjonale matmarked forsterker opplevelsen av å være på reise. Fredrikstad er verden for en dag.

Paraden
Foto: Trine Sirnes