Meny

Om Kulturnatt

Innhold

Fredag 13. september 2019 fylles Fredrikstad for femte gang med et mylder av kulturopplevelser spredt over hele byen. Opplev Fredrikstads kulturliv på sitt beste med dans, teater, konserter, filmvisninger, kunst, historiske vandringer og mye mer!


Alle byens kulturarrangører, institusjoner, lag, foreninger og andre interesserte er invitert til å skape en magisk kveld der publikum kan skreddersy sin egen Kulturnattløype i den fantastiske byen vår. Kulturnatt Fredrikstad skal vise frem bredden og mangfoldet av kulturtilbud og opplevelser som finnes i byen vår, alt innenfor rammene av en høstkveld, der kulturaktørene selv definerer innholdet.

Voksne, barn og unge kan vandre gjennom byen fra opplevelse til opplevelse. Alle arrangementer er gratis og «førstemann til mølla-prinsippet» gjelder.


Kulturnatt Fredrikstad ble arrangert for første gang i 2015, som del av opptrappingen til byjubileet Fredrikstad 450 år. Opptrappingen fortsatte med Kulturnatt Fredrikstad 2016, og i jubileumsåret 2017, var Kulturnatt en del av hovedfeiringen av Frederik festen.

 

Informasjon til arrangører

 

Sist oppdatert: 12. juli 2018