Meny

 

Jypling - talentkonkurranse

Østfolds musikktalentkonkurranse i regi av Idyllfestivalen hvor premien er en singelkontrakt med Universal Music og spilletid på Idyllfestivalen. Demotape/ opptak kan sendes til jypling@idyllfestivalen.no, innen 18. mars 2018.

Ung kultur møtes! 

Jypling har alliert seg med de lokale UKM-mønstringene i Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Rakkestad, Hvaler og Marker. Alle ungdommer som melder seg på UKM i en av disse kommunene vil vurderes for en "gullbillett" av det lokale fagpanelet, og dermed få en unik mulighet til å gå direkte til Jypling-finalen på St. Croix-huset 7. april 2018.

Gyllen mulighet

Med dette vil vi finne lokale talenter som enda ikke har fått vist seg frem. Det sitter en rekke gode artister i fylket vårt som enda ikke er oppdaget, men som nå får en gyllen mulighet. De skal få opptre foran flere tusen publikummer, og vi skal kunne gi den beste en singelkontrakt. Om vi finner den rette kan denne muligheten bli et springbrett til resten av verden, og gleden er stor over at akkurat Universal Music velger å se nærmere på Østfold.

Viktige samarbeidspartnere

Vi hadde aldri fått dette til uten vår samarbeidspartner SpareBank 1 Østfold Akershus, som er glad for å kunne bidra til at unge og urørte artister skal få kunne oppfylle sine drømmer. Idyllfestivalen er også stolte av samarbeidet med Universal Music og UKM. Vi gleder oss til å få lokale musikere på neste års Idyll scene, og vi gleder oss til å gi den rette en singelkontrakt med Universal Music. UKM steder som er med er: Sarpsborg scene, Skarmyra allaktivitetshus, Brygga Kultursal, Rakkestad kulturhus, Marker rådhus, Hvaler fritidsklubb og St. Croix huset.
Kulturkonsulent ungdom St.Croix
Per Øivind Johannessen
Kontor : 69 30 64 90
pojo@fredrikstad.kommune.no
Kulturkonsulent St.Croix
Line Eger-Heed
Kontor : 69 30 64 71
lhee@fredrikstad.kommune.no