Meny

Familieklang

bilde
bilde
bilde

Familieklang skal være en sosial arena for småbarnsfamilier, der de kan møte likesinnede og få mulighet til å utvikle nettverket sitt. Målet er å skape rom for at småbarnsfamilier kan treffes, bli kjent og dele erfaringer, innenfor en ramme av enkle, «ufarlige» og lystbetonte aktiviteter som: sang, dans, musikkeventyr, fortellerstunder og sosialt felleskap for hele familien.

Maria Susanne Erichsen førskolelærer med videreutdanning i musikk og pedagogikk. Maria har arbeidet med barn fra 0-6 år siden år 2000, og har erfaring som pedagogisk leder og virksomhetsleder i barnehage.

Hun har bred erfaring innenfor foreldreveiledning, og godt kjennskap til barnehagesektoren i Fredrikstad.

For øyeblikket er hun musikalsk leder for Fredrikstad Soulchildren, og jobber frilanse  som bl.a sanger, tekstforfatter, foredragsholder og med barnekonserter. 

I 2015 skapte hun barselforumet Barselgull & Babyblues ved St.Croix Huset (et barseltreff som tar for seg viktige og aktuelle temaer for denne perioden i livet. Denne gruppen har blitt et meget populært tilbud - for mer info. Se https://www.facebook.com/ barselgullogbabyblues/)

I 2007 startet hun babysang i Glemmen menighet, og ledet dette frem til utgangen av 2010.

Vi møtes kl 1630 på Lekerommet for litt frilek. Kl. 1730 er det en felles samling med ulike tema.

Aktiviteten avsluttes kl 1830.

 

Målgruppe

Familier med barn

Tid

Mandager kl. 16:30 - 18:30

Sted

Ener'n, St.Croix

Pris

Dette er en "drop in" aktivitet, gratis deltakelse.

Kontaktinformasjon

Maria Susanne Erichsen: masubeck@hotmail.com

Arrangør

St.Croix og Maria Susanne Erichsen