Meny

Trad Session feirer 10-årsjubileum!

I desember er det 10 år siden det første arrangementet til Trad Session ble holdt. Siden den gang er det blitt gjennomført 8-10 arrangementer hvert år. Jubileet markeres 8. desember med Trad Sessions julekonsert som har blitt en årlig tradisjon.

Trad Session er et unikt konsept og et meget vellykket trekantsamarbeid mellom initiativtaker og musiker Richard Burgess, Østfold musikkråd og St.Croix-huset. Hvert arrangement består av en konsert med utsøkte artister som formidler det ypperste av levende, spennende, akustisk folkemusikk fra ulike land og tradisjoner, samt et åpent samspillsforum for vordende og etablerte folkemusikanter fra Østfold.

I løpet av disse ti årene med sammen 90 arrangementer, har Trad Session opparbeidet et renommé iblant artister fra både inn- og utland som gjør det til et av de mest ettertraktede spillestedene i Skandinavia. St.Croix-husets røde kaféscene berømmes for sin intime stemning, sitt profesjonelle personale og, ikke minst, for sitt oppmerksomme og entusiastiske publikum.