Nyheter fra idrett

Virksomhet idrett sender ut nyhetsbrev ca. hver 3 måned. I nyhetsbrevet finner du en hilsen fra idrettssjefen, aktuelle nyheter, søknadsfrister, åpningstider m.m. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev ved å sende en e-post til idrett@fredrikstad.kommune.no

Nyhetsbrev for september 2019
Gå inn å les nyheter og informasjon fra virksomhet idrett HER

Østfoldhallen

17.september 2019 undertegnet Fredrikstad kommune en 15-årig leieavtale for Østfoldhallen. Dette sikrer fotballen en innendørsarene fra og med kommende vinter.
HER kan du lese informasjonsskriv om utleie av Østfoldhallen vintersesongen 2019/2020

Booking av faste treningstider sesongen 2019/2020

Fra lørdag 15. juni kan det bookes treningstider for neste sesong i våre idrettshaller, aktivitetssaler og svømmebasseng.

Forventet saksbehandlingstid er ca 14 dager. Virksomhet idrett vil foreta prioriteringer av forespørsler. Prioriterte grupper i denne søkeperioden er nyetablerte idrettsforeninger, utendørsidretter, drill og trimgrupper.

HER finner du våre anlegg og booking.

#aktivelivifredrikstad

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vil du lese litt mer om virksomhet idrett sine oppgaver og innsatsområder for 2019?
Da finner du dette i vår virksomhetsplan HER

Nyhetsbrev 2019:
Nyhetsbrev juni 2019