Alarmtilkobling til 110-sentralen

Fredrikstad brann- og redningskorps tilbyr direktekobling av brannalarmanlegg til 110-sentralen fra offentlige og private næringsbygg, samt større borettslag i Fredrikstad og Hvaler. 

Med direktekobling av brannalarmanlegg til 110-sentralen og snarlig utrykning fra din nærmeste brannstasjon kan man unngå brann, din virksomhet og samfunnet blir spart for tap/skade på mennesker og materielle verdier.

For å knytte ditt alarmanlegg mot vårt mottak trengs en overføringsenhet. Vi har et godt samarbeid med AddSecure som leverandør av slike produkter.

Fakturering og kundebehandling
Alarmtjenesten faktureres via Fredrikstad kommune, og det er kommunen som er avsender av fakturaene på vegne av Fredrikstad brann- og redningskorps. Annen type kundebehandling som endring av kontrakter, eierskifte, endring av kontaktpersoner etc. ivaretas av Fredrikstad brann- og redningskorps.

Skjemaer

For at brannvesenet skal kunne ivareta deres alarmer på best mulig måte er vi hele tiden avhengige av korrekte opplysninger. Benytt disse skjemaene ved nyregistrering eller oppdatering av opplysninger.

Kontaktinformasjon

  • Alarmtilkobling:  69 30 64 60 (Jan Selnes), epost: alarm@fredrikstad.kommune.no
  • Brannalarm og falsk alarm/kontramelding:  110
  • Hvis brannalarmen utløses under arbeid, brannøvelser, kontroll, service:  64 91 31 00 (Øst 110-sentral)
Sist oppdatert: 22. mars 2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?