Tall Ships Races logo
Illustrerende bilde av Presse
Presse

11-14.juli 2019 er Fredrikstad igjen vertskap for verdens største regatta for seilskuter! Ca. 2500 unge seilere mellom 15 og 25 år deltar på over 75 av verdens største skuter fra 25 land. Arrangementet vil by på massevis av flotte bilder og muligheter for gode redaksjonelle saker.

Ta kontakt for tilrettelegging av intervjuer eller foto.

Mediasenter

Akkreditert media vil under arrangementet få tilgang til et eget mediasenter der vi vil ha oppdatert informasjon og mulighet for å koble seg på med PC. Mediasenteret blir å finne ved Institutt for Journalistikks lokaler på Litteraturhuset i Fredrikstad med utsikt over elva der skutene ligger.

Akkreditert media vil også få mulighet til å booke plass i pressebåten, og få tilgang til utvalgte fotopunkt i byen.

Søk om presseakkreditering

Fyll ut skjemaet for å søke om presseakkreditering under arrangementet.

Pressebilder

Sail Training International har et eget fotoarkiv med de fleste skutene og folkefest. Media kan registere seg og få tilgang til å laste ned bilder til fritt bruk. https://www.digitalcontentdownload.com/index.php?gp=i

Tine Solberg Johansen
kommunikasjonsrådgiver