Tall Ships Races logo
Illustrerende bilde av NorEngros bidrar til en bærekraftig skutefest
NorEngros bidrar til en bærekraftig skutefest

Norengros Medi Partner AS sponser Tall Ships Races Fredrikstad 2019, og leverer blant annet bærekraftige produkter til Crew Party under skutefesten 11.-14. juli i Fredrikstad.

norengros

Norengros fyller 30 år og feirer med et ambisiøst mål om å bli klimanøytral allerede i 2019. Norengros Medi Partner AS i Fredrikstad er også en av de 15 første partnerne i Klimapartnere Østfold, et regionalt nettverk for å redusere klimagassutslippene og stimulere til grønn samfunns- og næringsutvikling.

For å nå vårt ambisiøse mål om å bli klimanøytral i 2019 må vi analysere driften og se på blant annet bilparken vår, lagerhold, strøm, reiser og andre ting som påvirker miljøet.

Vi definerer bærekraftig utvikling med å imøtekomme dagens behov uten å ødelegge mulighetene for at kommende generasjoner får dekket sine behov, forteller Markedssjef Mona Wenzell.

Bærekraftig Crew Party

På fredag 12. juli arrangeres det egen fest for båtmannskapene, hvor de inviteres til musikk og moro på Glemmen videregående skole.

– Norengros hjelper oss med å ta miljøbevisste valg under skutefesten, og leverer bærekraftig materiale til Crew Party på fredag under Tall Ships Races, blant annet tallerkener og fat lagd av palmeblader, forteller ansvarlig for Arena Isegran og Crew Party, Hans-Petter Thøgersen.

– Vi synes det er veldig spennende å sponse et arrangement som Tall Ships Races, og det er morsomt å kunne hjelpe de med å sette et grønt fotavtrykk, sier Wenzell.

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Med dette følger et stort samfunnsansvar når det gjelder å finne de mest miljøvennlige løsningene. Norengros hjelper sine kunder med å velge de beste bærekraftige produktene.

The Tall Ships Races Fredrikstad 2019 går av stabelen i morgen torsdag 11. juli og varer fram til søndag 14. juli. Se Fullt program her.