Tall Ships Races logo
Illustrerende bilde av Multiconsult sponser Tall Ships Races i Fredrikstad for 2. gang!
Multiconsult sponser Tall Ships Races i Fredrikstad for 2. gang!

– Vi ønsker å være en lokal bidragsyter, og i den anledning er Tall Ships Races et flott arrangement for Fredrikstad som vi vil være med å ta ansvar for, sier Project Manager i Multiconsult, Jan Stefan Karlsson.

 

bjørlien skole
Illustrasjon: Bjørlien skole - LINK arkitektur og Multiconsult

Multiconsult sponser Tall Ships Races med blant annet 200 arbeidstimer som skal rekke til hjelp med infrastruktur og koordinering av dette, samt rådgivning til prosjektledelsen. I tillegg bidrar Multiconsult med en pengesum. Selskapet var også sponsor i 2014, og bidro også den gangen med støtte til infrastruktur og koordinering.

– Vi vil fungere som en støttefunksjon til prosjektledelsen, drive kvalitetssikring av de tekniske systemene, samt bidra med rådgivning på prosjektet. Forrige gang sponset vi med 400 timer, men med erfaring kan vi nå redusere dette antallet til 200 effektive timer isteden, forteller Jan Stefan.

En lokal bidragsyter

– Det er viktig for oss å kunne hjelpe til med lokale arrangementer i Fredrikstad og omegn sier Jan Stefan. Selv har jeg fått mersmak for Tall Ships Races, forteller han før han legger til:

– Jeg var med både i 2014 med Multiconsult og i 2005, men den gangen jobbet jeg i Teknisk Drift i Fredrikstad kommune.

– Med erfaring på prosjektet Tall Ships Races har vi kopiert mye av det som ble gjort i 2014. Arbeidet med infrastruktur har blitt effektivisert siden, og Multiconsult vil denne gangen bidra hovedsakelig rundt koordinering og tilrettelegging av strøm, samt rådgivning til prosjektledelsen, avslutter Jan Stefan.

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. I Fredrikstad finner du Multiconsult i Storgata 33 like ved Evjekaia. Multiconsult bidrar til å realisere en rekke bygge- og anleggsprosjekter. På Multiconsult.no kan dere lese om en del av prosjektene i nærområdet.

Illustrasjonen viser Bjørlien skole i Vestby som ble kåret til årets skolebygg i 2019. Skolen er prosjektert av Multiconsult og LINK arkitektur i Fredrikstad.