Tall Ships Races logo
Mobilise - et nytt nettsamfunn for frivillige

Tall Ships Races 2019 tar i bruk verktlyet Mobilise for å organisere frivillige som vil jobbe for oss før, under og etter skutefesten.

- Mobilise er et nytt verktøy som vil gjøre det lettere for oss i The Tall Ships Races å fordele vakter mellom de frivillige, og for den frivillige til selv å holde oversikten over hvilke vakter de blir satt til, forteller Torill.

Torill E. Kristiansen har ansvaret for det nye nettsamfunnet og organiseringen av de frivillige frem mot The Tall Ships Races 2019.

- De som er registrert som frivillig vil få en egen «Min-side» hvor de kan se sine vaktplaner, både via mobil, nettbrett eller PC. Det er også her de vil motta beskjeder fra oss i The Tall Ship Races og finne all annen informasjon som er relevant for dem, fortsetter hun.

Prosjektleder Ingar Guttormsen stiller seg positiv til å prøve den nye løsningen til å organisere de frivillige på.

- Dette er et godt og gjennomprøvd verktøy som jeg tror vil bidra til å effektivisere organiseringen av frivillige, sier Ingar.

Har du lyst til å finne ut hvordan du kan bidra som frivillig under The Tall Ships Race? Les her om de forskjellige oppgavene på våre nettsider.

Har du spørsmål til selve registreringen, kontakt systemansvarlig Torill Kristiansen på tokris@fredrikstad.kommune.no  eller 918 55 079.

Har du andre spørsmål rundt det å være frivillig, kontakt frivilligansvarlig Helge Hammeren på helham@fredrikstad.kommune.no eller 958 38 584.