Tall Ships Races logo
Illustrerende bilde av Lokalavis heier på kulturlivet
Lokalavis heier på kulturlivet

Avisen som har informert, underholdt og oppfordret befolkningen i Fredrikstad til debatt i 130 år, er nå gullsponsor av Tall Ships Races Fredrikstad 2019

FB signerer sponsoravtale
Foto: Fredriksstad Blad signerer sponsoravtale med Tall Ships Races Fredrikstad (01.02.2018)

- Vi ønsker å være med på og oppmuntre til aktivitet, positivitet og engasjement i den flotte byen vår, sier sjefsredaktør i Fredriksstad Blad, René Svendsen.

Dette er tredje gangen Fredrikstad arrangerer Tall Ships Races, og det kan også denne gangen forventes et yrende kulturliv, mangfold og aktivitet i den lille verdensbyen.

Folkeliv under åpning av TSR 2014
Foto: Walter Schøffthaler - Stort oppmøte under åpningsshowet av Tall Ships Races 2014

- Det er viktig å støtte opp under ting som skjer i Fredrikstad, og som er med på å promotere byen ut i verden. Det er tross alt en by vi kan være veldig stolte av, og vi i redaksjonen heier på kulturlivet, fortsetter René.

Prosjektleder for Tall Ships Races Fredrikstad, Ingar Guttormsen, er begeistret for at Fredriksstad Blad er gullsponsor av arrangementet:

- Det å få inn en aktør som Fredriksstad Blad er storartet, det gir oss en unik mulighet til å kommunisere arrangementet. I tillegg vil det hjelpe oss å dele med verden hvor flott kulturliv vi har her i byen.

Lurer du på hvem andre som sponser Tall Ships Races i Fredrikstad? Se hele listen her.

Kunne du tenke deg å sponse The Tall Ships Races Fredrikstad 2019? Se hvordan her.