Tall Ships Races logo
Illustrerende bilde av Julegavetips til ungdom: Sommerferie på en skute
Julegavetips til ungdom: Sommerferie på en skute

Lurer du på den perfekte gaven til ungdommen? Hva med å gi bort et vaskekte sjøeventyr?

All ungdom mellom 15 og 25 kan delta som medseilere under The Tall Ships Races. Eventyret foregår i sommerferien og alle som vil er hjertelig velkommen om bord!

– Denne gaven er en helt uforglemmelig reise på det store hav – en presang som gir glede, spenning, vennskap, opplevelser og ikke minst ny kunnskap og erfaring, sier Ingar Guttormsen, prosjektleder for Tall Ships Races Fredrikstad 2019.

Man kan bli med som medseiler fra Aalborg til Fredrikstad, 6.-11. juli 2019, eller Fredrikstad-Bergen 14.-21 juli 2019. Som medseiler blir man en del av mannskapet om bord sammen med massevis av andre unge. Medseilerne får oppleve havet og samholdet om bord, og kommer hjem med nye erfaringer og vennskap.

– Dette eventyret blir desidert årets flotteste julepresang under treet, en gave man kan glede seg til og ha glede av resten av livet, sier Ingar.

En meedseilerplass koster 3.500 kroner. Dette dekker reise til og fra vertshavnene, samt kost og losji om bord på seilskutene.

– Prisen på 3.500 kroner er kun en egenandel, resten av avgiften dekker vi og våre samarbeidspartnere så dette er egentlig en reise og opplevelse verdt veldig mye mer, sier Ingar.

Meld på noen som medseiler

Bli med som medseiler!

Foto: Sail Training International

Les om Johannes' opplevelse som medseiler