Tall Ships Races logo
Fornøyde kapteiner med ullsokker fra Fredrikstad

I helgen var det Tall Ships Races-konferanse i Sevilla, og Bjørg Johnsrud Western og Ingar Guttormsen kunne stolt presentere hjemmestrikkede ullsokker til kapteinene.

- De lo godt og ble veldig glade når de fikk flotte hjemmestrikka ullsokker fra den strikkeglade befolkningen i Fredrikstad, forteller Prosjektleder for Tall Ships Races Fredrikstad 2019, Ingar Guttormsen.

Ingar reiste til Sevilla i helgen sammen med Bjørg Johnsrud Western, som er ansvarlig for skuterekruttering. Sammen delte de ut de varme sokkene til kapteinene, innimellom møter, foredrag og presentasjoner.

Foto: Bjørg kunne stolt rekke frem hjemmestrikka ullsokker til kapteinene under konferansen i Sevilla.

- Se hva jeg fikk! Hørte jeg flere kapteiner si stolt mens de viste frem de hjemmestrikka sokkene de hadde fått, sier Ingar med et smil, før han legger til:

- Både kapteinene og flere av de andre som skal være vertsby i 2019 synes hjemmestrikka sokker var et artig påfunn fra oss i Fredrikstad

Lurer du på hvilke skuter som besøker oss i 2019? Se her for oversikt over alle som er påmeldt hittil.

Følg også med i vår adventskalender på Facebook – hvor du får en liten hilsen fra oss eller en av skutene som kommer til Fredrikstad 11.-14. juli.