Tall Ships Races logo
Illustrerende bilde av Fornøyde kapteiner med ullsokker fra Fredrikstad
Fornøyde kapteiner med ullsokker fra Fredrikstad

I helgen var det Tall Ships Races-konferanse i Sevilla, og Bjørg Johnsrud Western og Ingar Guttormsen kunne stolt presentere hjemmestrikkede ullsokker til kapteinene.

- De lo godt og ble veldig glade når de fikk flotte hjemmestrikka ullsokker fra den strikkeglade befolkningen i Fredrikstad, forteller Prosjektleder for Tall Ships Races Fredrikstad 2019, Ingar Guttormsen.

Ingar reiste til Sevilla i helgen sammen med Bjørg Johnsrud Western, som er ansvarlig for skuterekruttering. Sammen delte de ut de varme sokkene til kapteinene, innimellom møter, foredrag og presentasjoner.

Bjørg gir sokker til kapteinene
Foto: Bjørg kunne stolt rekke frem hjemmestrikka ullsokker til kapteinene under konferansen i Sevilla.

- Se hva jeg fikk! Hørte jeg flere kapteiner si stolt mens de viste frem de hjemmestrikka sokkene de hadde fått, sier Ingar med et smil, før han legger til:

- Både kapteinene og flere av de andre som skal være vertsby i 2019 synes hjemmestrikka sokker var et artig påfunn fra oss i Fredrikstad

Fornøyd kaptein

Lurer du på hvilke skuter som besøker oss i 2019? Se her for oversikt over alle som er påmeldt hittil.

Følg også med i vår adventskalender på Facebook – hvor du får en liten hilsen fra oss eller en av skutene som kommer til Fredrikstad 11.-14. juli.