Tall Ships Races logo
Illustrerende bilde av Avslutningskonsert - Rhapsody in Rock
Avslutningskonsert - Rhapsody in Rock

Østfold Music Production avslutter The Tall Ships Race med Rhapsody in Rock.

I år har Robert Wells jubileum med sitt Rhapsody in Rock som har pågått i 30 år. Han har i tillegg 40-årsjubileum som artist. Han er derfor et av navnene som er med på konserten.

– Vi røper ikke samtlige artister enda, men allerede nå får dere vite at både Åge Sten Nilsen samt Cathrine Iversen er klar for å være med på denne festkvelden, sier dirigent Jon Harald Bjørnson.

– Hvis været tillater det så kommer vår Grand Finale med regissert fyrverkeri. Dette blir garantert årets julegave, fortsetter han. 
 

      

Robert Wells, er den yngste eleven som ble tatt opp ved solistlinjen, Musikhögskolan i Stockholm. Wells og Rhapsody in Rock har passert 1,9 millioner besøkende. Han er professor i musikk i Hangzhou, Kina siden 2006. Ble tildelt H.M.K medalje 2012 for sitt artisteri

Robert Wells

 
Cathrine Iren Iversen,
fra Fredrikstad, har bred erfaring fra ulike konsert- og teaterscener i inn- og utland. Hun har siden 2010 vært vokalist i Secret Garden, med flere turnèer i Europa, Asia og USA. Hun har deltatt i flere TV-produksjoner, som Melodi Grand Prix, Beat for beat, Allsang på grensen, Artistgallaen, og Desembertoner. Cathrine har medvirket på flere av Secret Gardens internasjonale plateutgivelser. Våren 2019 utgis deres neste album som inneholder hennes første originalinnspilling, sangen ”Sunshine”.

Cathrine Iversen

 
Åge Sten Nilsen
er en norsk rockeartist. Han er tidligere kjent som sanger i bander Wig Wam der han brukte artistnavnet «Glam». Wig Wam fikk sitt store gennombrudd da de deltok i Melodi Grand Pric. Åge Sten deltok i Det store korslaget hvor koret han, Team Åge, vant. Han har gjort stor suksess med musikkshowet The Show Must Og On – en hyllest til Queen. Nå blir det Oslo Spectrum på han med denne store suksessen.
Åge Sten Nilsen har i samarbeid med Gusty Uttderdahl vært produsent for en rekke store show i Norge.

Åge Sten Nilsen
 
Jon Harald Bjørnson,
fra Fredrikstad er utdannet trompetist og dirigent fra konservatoriet i Tromsø og Kungliga Musikhögskolan. I dag jobber han som dirigent og produsent for de store konsertene på Isegran, freelance samt i korps og orkestermiljøet. Kjent for sin sprudlende stil samt brennende engasjement for musikken.

Jon Harald Bjørnson

 

Kjøp billetter til arrangementet her. 


Vil du vite mer om hva som skjer under The Tall Ships Race? Følg med på programmet her, det vil oppdateres fortløpende.