Tall Ships Races logo
Illustrerende bilde av Bypakke Nedre Glomma oppfordrer til å la bilen stå under skutefesten
Bypakke Nedre Glomma oppfordrer til å la bilen stå under skutefesten

– Vi vil at Tall Ships Races skal være et arrangement hvor man lar bilen stå slik at det blir plass til alle menneskene, sier Eileen Bergstrøm, Kommunikasjonsrådgiver for Bypakke Nedre Glomma.

Bypakke Nedre Glomma er samarbeidspartner under Tall Ships Races og markerer sin deltakelse ved å blant annet pynte buss og ferge til arrangementet.

Foliert buss
Foto: Buss foliert med Tall Ships Races-pynt

– I år bidrar vi blant annet med foliering av én buss og én ferge, da vi vil markere at Tall Ships Races Fredrikstad er et arrangement som oppfordrer til å reise miljøvennlig, sier Eileen.

Eileen forteller at Bypakke Nedre Glomma skal sørge for at Sarpsborg og Fredrikstad blir en bærekraftig region hvor vi kan reise effektivt og miljøvennlig med kollektivtransport, sykkel og gange.

– Et såpass stort arrangement som Tall Ships Races vil trekke folk fra hele Østfold og vi ønsker å motivere besøkende som kan til å la bilen stå. Det blir tilrettelagt for sykkel ved fergeleiene på Gressvik, Gamlebyen, Cicignon og Kråkerøy og en bussbillett i Østfold vil koste kun 10 kroner de dagene Tall Ships Race arrangeres, forteller Eileen.

Ingar og bussen
Foto: Prosjektleder Ingar Guttormsen og ferdigpyntet buss

– Fergene er også nyttige sightseeing-verktøy som tar deg rundt på Glomma og forbi de store skutene fortøyd til kai. Gratis er de også! Sier Eileen, før hun legger til at dette gjør reisen inn til arrangementet en del av opplevelsen.

Se her for full oversikt over sponsorer av Tall Ships Races

Gå hit om du ønsker å sponse Tall Ships Races Fredrikstad 2019