Meny

Bli medseiler!

Bannerbilde med grafiske elementer og teksten: Har du eventyrlyst? Bli med som medseiler!  

Er du mellom 15 og 25 år? Å delta i The Tall Ships Race er en opplevelse for livet!

 

Som medseiler får du møte ungdommer fra andre land med helt annen bakgrunn, og være en del av laget som skal konkurrere, seile og ta vare på hverandre i alle slags utfordringer og vær. Opplev havet og samholdet om bord, og kom hjem med nye erfaringer og vennskap.

  

Når og hvor?

I 2019 går første seilas fra Aalborg i Danmark til Fredrikstad i perioden 6. til 11. juli og andre seilas går fra Fredrikstad til Bergen fra 14. til 21. juli.

 

 

Påmelding

Vil du være med Tall Ships Races som medseiler?
Fyll ut skjemaet nedenfor og vi kontakter deg. De som er påmeldt vil bli innkalt til et intervju, disse gjøres i samarbeid med Rotaryklubbene i Fredrikstad

 

Påmeldingsskjema 

 

Pris

Som medseiler betaler du en egenandel på kr. 3 500,-  for reise til og fra vertshavnene, samt kost og losji om bord på seilskutene. Egen reiseforsikring er påkrevd. Resten av kostnadene dekkes av The Tall Ships Races 2019 Fredrikstad og våre samarbeidspartnere

 

Her kan du se en film fra Sail Training International om noe av livet om bord:

 

 

 

Les mer om å være medseiler på Sail on Board.

 

RENT HAV

Vi ønsker å sette et spesielt fokus på vår store felles miljøutfordring med plastforsøplingen av verdenshavene – vi håper du som medseiler også blir en «rent hav-ambassadør».

 

The Tall Ships Races skal bidra til å utvikle og utdanne ungdom mellom 15-25 år gjennom seiltrening, uavhengig av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn eller sosial bakgrunn.

 

 

bilde