Meny

Bli frivillig!

 

Ønsker du å bidra som frivillig under The Tall Ships Races i Fredrikstad? For å gjennomføre verdens største skuteregatta, og helt klart Fredrikstads største arrangement i 2019 kreves mange hender og hoder – og dugnadsinnsatsen fra de mange frivillige er alfa og omega for en vellykket skutefest i byen.

 

Da vi arrangerte Tall Ships sist i 2014 var 350 frivillige i sving før under og etter arrangementet, og behovet er like stort i 2019. Publikum skal informeres, arenaer skal rigges, presse skal håndteres, personer og ting skal transporteres, mannskap, skuter og medseilere skal ivaretas – listen av gjøremål er tilnærmet uendelig når 100 skuter med noen tusen mannskap og medseilere kommer til byen.  

 

Påmelding

Vi trenger deg, vil du være med?

Meld din interesse her, og vi tar kontakt med deg.

Påmeldingsskjema


Vi har fått meldinger fra enkelte som ikke får åpnet påmeldingsskjemaet. Gjelder dette deg, meld deg på med en epost til Helge Hammeren - helham@fredrikstad.kommune.no

RENT HAV

Vi ønsker å sette et spesielt fokus på vår store felles miljøutfordring med plastforsøplingen av verdenshavene – vi håper du som frivillig også blir en «rent hav-ambassadør». 

 

The Tall Ships Races skal bidra til å utvikle og utdanne ungdom mellom 15-25 år gjennom seiltrening, uavhengig av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn eller sosial bakgrunn.

 

 

bilde