Tall Ships Races logo
Bli frivillig!

Ønsker du å bidra som frivillig under The Tall Ships Races i Fredrikstad 2019?

For å gjennømføre verdens største skuteregatta, og helt klart Fredrikstads største arrangement i 2019 kreves mange hender og hoder - og dugnadsinnsatsen fra de mange frivillige er alfa og omega for en vellykket skutefest i byen.

Da vi arrangerte Tall Ships Races i 2014 var 350 frivillige i sving før, under og etter arrangementet, og behovet er like stort i 2019. Publikum skal informeres, arenaer skal rigges, presse skal håndteres, personer og ting skal transporteres, mannskap, skuter og medseilere skal ivaretas - listen av gjøremål er tilnærmet uendelig når 100 skuter med noen tusen mannskap og medseilere kommer til byen. Her er noen av oppgavene vi trenger frivillige på:

Vertskap

Vi trenger hjelp til å ta oss av alle som skal besøke byen under arrangementet. Som vertskap kan du få oppgaver på frivilligbasen, på crewsenteret, på servicesenteret, og som infoguide.

Arrangement

Det blir massevis av aktiviteter over hele byen de fire dagene skutene har landligge her. Vi trenger frivillige til oppgaver rundt disse aktivitetene. I denne gruppe kan du få oppgaver som servering, betjening av matstasjon, rigging og backstage.

Sikkerhet og beredskap

Med mange tusen mennesker i byen trenger vi blant annet folk til førstehjelpsteamet, vakthold, og et eget lag som står i beredskap for barn som har kommet seg bort fra foreldrene.

Maritim

Skuter fra hele verden skal fylle elva. Vi trenger derfor liaisoner som blir bindeledd mellom skutene og Fredrikstad, og vi trenger frivillige til fortøyingsgruppen.

Teknisk

Byen må holdes ren og ryddig  vi trenger frivillige til renovasjon.   

Kommunikasjon

Selv om vi håper alle tar turen til byen, vil vi også være synlige på nett og i pressen. En egen gruppe skal jobbe med å ta bilder, lage video og skrive tekster om arrangementet.  

Påmelding

Portalen er nå stengt for påmelding av nye frivillige.

 

Kontakt

Har du spørsmål om det å være frivillig, kontakt vår frivilligansvarlig Helge Hammeren på helham@fredrikstad.kommune.no eller 958 38 584