Min side Meld fra
Kontakt oss

Jobbe hos oss?

Vil du jobbe i Fredrikstad kommune?

Vi ønsker at Fredrikstad skal være et godt sted og bo og arbeide. Vi har flere ledige stillinger med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. 

 

Jobbe i helsetjenesten

Vi trenger flere hender til å jobbe i hjemmesykepleien, på sykehjem eller i friskliv og mestring. Vi har ressursenheter som formidler personale til de ulike avdelingene.

Lokale retningslinjer for heltidskultur

Heltidsretningslinjene gir en kortfattet og konkret beskrivelse av hva vi skal vektlegge og hvordan vi skal gå fram for å nå intensjonen om etablering av heltidskultur og innføring av heltid som det normale i driften.

Jobbe i skole

Ønsker du å jobbe i skolen, og ikke finner noen ledige stillinger, kan du ta direkte kontakt med rektor på de ulike skolene.

Jobbe i barnehage

Ønsker du å jobbe i barnehagen, og ikke finner noen ledige stillinger, kan du ta direkte kontakt med leder på de ulike barnehagene.

Bli lærling

Fredrikstad kommune er en stor lærebedrift. Som lærling får du en fagutdanning gjennom lønnet praksis, bred erfaring og en god start på arbeidslivet. Vi har læreplasser innenfor mange ulike fagfelt.

Ung i jobb

Fritid i Fredrikstad driver prosjektet Ung i jobb. Det skal gi ungdom i alderen 14–17 år mulighet til å få jobberfaring. De får også en verktøykasse til å skulle klare seg videre på arbeidsmarkedet på egenhånd.

Mer informasjon

Sist oppdatert: 08. september 2023