Nyheter - Trosvik skole

Nullmobbing

Informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter

Sosiale medier og dataspill

Skolen og FAU ber foreldrene ta ansvar for barnas aktiviteter på sosiale medier og dataspill.

Forsterket smittevernnivå

Forsterket smittevernnivå på Trosvik skole fra og med 18. mars

Skolestarterne høsten 2021

Informasjon til skolestarterne, høsten 2021

Rødt nivå

Skolene i Fredrikstad har gått over til rødt smittevernnivå fra og med 7. april.

Besøksdager for skolestarterne høsten 2021

Hvis smittesituasjonen gjør det mulig, vil skolen organisere en eller to besøksdager for barna mellom 17. mai og skoleferien. Skolen kommer tilbake med konkret informasjon.

17. mai 2021

Digital feiring av nasjonaldagen 2021.

Fellesnyheter for alle skoler

SFO informerer

SFO åpner mandag 3. august. Husk matpakke!

Når skal jeg holde meg hjemme?

Kommuneoverlegen gir deg her råd om når du skal holde deg hjemme fra barnehagen, skolen eller jobben. Info også på andre språk. Oppdatert 23.09.20.

Tid for å sjekke hodelus

Helgen 28. til 30. august er den halvårlige nasjonale lusesjekken. Alle foreldre og foresatte oppfordres til å ta lusekammen fatt og sjekke barna sine for lus.

Smittetilfelle på barneskole i Fredrikstad

Et barn som er elev på andre trinn ved Rekustad skole i Fredrikstad har søndag 30. august fått påvist koronasmitte.

Smittetilfelle på Hauge barneskole i Fredrikstad

Et barn som er elev på andre trinn ved Hauge skole i Fredrikstad har mandag 31. august fått påvist koronasmitte.

10 nye smittetilfeller i Fredrikstad siste døgn

Smittetilfellene omfatter blant annet ett smittetilfelle på Hauge barneskole og ett tilfelle i Haugeløkka barnehage.

Oppdatert koronastatus for skoler i Fredrikstad

Tilbake til gult på ungdomsskolene, fortsatt rødt i videregående opplæring. Oppdatert status gjelder fra og med lørdag 05.12.2020 til og med fredag 18.12.2020.

Derfor går ungdomsskolene fra "rødt til gult nivå"

Kommuneoverlegen forklarer her hvorfor ungdomsskolene går tilbake til gult nivå, samtidig som vi strammer inn andre steder i Fredrikstad-samfunnet. Bakgrunn og valg av videre tiltak kan du lese om her.

Fraråder aktiviteter på tvers av klassekohorter for barn fra Begby og Sagabakken skoler

Kommuneoverlegen i Fredrikstad oppfordrer nå til at alle barn tilhørende Begby skole og Sagabakken skole unngår fritidsaktiviteter på tvers av egen klassekohort ut denne uken.

«Falsk positiv» ved Sagabakken skole

Sagabakken skole gjenåpner på fredag for de fleste klasser. Prøvesvaret som førte til at mange elever og lærere ble satt i karantene denne uken, viser seg å være «falsk positiv».

Aktiviteter for barn og unge i vinterferien 2021

Det er masse som skjer i vinterferien i Fredrikstad også i år. Merk at flere av aktivitetene krever påmelding.

Anbefalinger for vinterferien

Det er snart vinterferie, og i den forbindelse har Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet utarbeidet nasjonale anbefalinger om hvordan ferien kan planlegges og gjennomføres på en smittevernfaglig forsvarlig måte.

Er det trygt å returnere til skole og barnehage etter smitteutbrudd?

Her kan du lese om hvilke vurderinger som blir gjort av kommuneoverlegen og barnehageetat/skoleetat når barn og ansatte skal tilbake til «normalen».

Informasjon om tiltaksnivå i skoler og barnehager

Kommuneoverlegene kommenterer her hvorfor skoler og barnehager i Fredrikstad for tiden er på gult tiltaksnivå.

Haugeåsen med hjemmeskole i uke 12

Utfordrende bemanningssituasjon, kombinert med karantener og smitte, gjør at Haugeåsen ungdomsskole driftes med hjemmeundervisning i uke 12.

Gressvik-elever skal konkurrere i Europa

Elever ved Gressvik ungdomsskole vant landsfinalen i Den Europeiske Statistikk-konkurransen. Nå står Europa for tur!

Rødt nivå i skolene fra tirsdag 6. april

Fredrikstad kommune innfører rødt nivå for alle grunnskoler og videregående skoler fra tirsdag 6. april til og med 20. april. Rødt nivå innebærer endringer av skolehverdagen, men er ikke ensbetydende med hjemmeopplæring.

Ønsker at færre tar skolebussen

Fredrikstad kommune støtter Viken fylkeskommune i deres innstendige oppfordring til alle innbyggere om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene.