Nyheter - Trosvik skole

Nullmobbing

Informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter

Fellesnyheter for alle skoler

Når skal jeg holde meg hjemme?

Kommuneoverlegen gir deg her råd om når du skal holde deg hjemme fra barnehagen, skolen eller jobben. Info også på andre språk. Oppdatert 23.09.20.

Tid for å sjekke hodelus

Helgen 28. til 30. august er den halvårlige nasjonale lusesjekken. Alle foreldre og foresatte oppfordres til å ta lusekammen fatt og sjekke barna sine for lus.

Smittetilfelle på barneskole i Fredrikstad

Et barn som er elev på andre trinn ved Rekustad skole i Fredrikstad har søndag 30. august fått påvist koronasmitte.

Smittetilfelle på Hauge barneskole i Fredrikstad

Et barn som er elev på andre trinn ved Hauge skole i Fredrikstad har mandag 31. august fått påvist koronasmitte.

10 nye smittetilfeller i Fredrikstad siste døgn

Smittetilfellene omfatter blant annet ett smittetilfelle på Hauge barneskole og ett tilfelle i Haugeløkka barnehage.

Oppdatert koronastatus for skoler i Fredrikstad

Tilbake til gult på ungdomsskolene, fortsatt rødt i videregående opplæring. Oppdatert status gjelder fra og med lørdag 05.12.2020 til og med fredag 18.12.2020.

Derfor går ungdomsskolene fra "rødt til gult nivå"

Kommuneoverlegen forklarer her hvorfor ungdomsskolene går tilbake til gult nivå, samtidig som vi strammer inn andre steder i Fredrikstad-samfunnet. Bakgrunn og valg av videre tiltak kan du lese om her.

SFO informerer

SFO åpner mandag 3. august. Husk matpakke!