Meny

VEDRØRENDE KORONAVIRUS: 

Hei, alle sammen!

I morgen tidlig vil flagget vaie i flaggstangen og ønske ALLE elever tilbake til Trara skole etter nedstengningen. Vi har savnet dere, og det blir godt å få dere tilbake hit til Trara.

1.-4. trinn fortsetter på den ordningen de allerede er i,og jeg ber alle foreldre følge informasjonen kontaktlærerne har gitt.

5.-7. trinn kommer endelig tilbake til oss. Kontaktlærerne vil sende ut beskjed til elever og foresatte om hvor elevene skal møte, når elevene skal møte, hva de skal ha med seg og hvor lang dagen blir.

Jeg ber alle elever møte presis til det klokkeslettet dere skal møte, foreldre bes vente utenfor skolebygget.

Vel møtt!

Mvh
Morten, rektor

 

 

 https://www.fredrikstad.kommune.no/aktuelt/dette-bor-vare-innbyggere-vite-om-koronaviruset/ 

(Se info om barnehage, skole, SFO lenger ned på siden)

_______________________________________________________________________

Trara skole ligger i hjertet av Fredrikstad nær både sentrum og Fredrikstadmarka. Skolen har ca. 380 elever fordelt på trinn 1 til 7. Rundt 50 ansatte har Trara som sitt arbeidssted.

Trara er en PALS-skole. Vi er opptatt av et godt og positivt læringsmiljø der elevene lærer å ha respekt, ansvar og omsorg for hverandre.

Ukeplaner publiseres på Skooler. Du kan laste ned Skooler foresatt-appen, eller besøke nettsiden deres. Snakk med ditt barns kontaktlærer om dette.

Fravær føres i Vigilo som er kommunens nye system(2019). Vigilo finnes som app. Her kan du både se og melde inn fravær og ta kontakt med kontaktlærer.

 

 

Rektor
Morten Andre Johnsen
Telefon
69 30 74 00
Adresse
Glemmengata 70, 1605 Fredrikstad
Postadresse
Postboks 1405, 1602 Fredrikstad
E-post
trarask@fredrikstad.kommune.no

 Vis i kart