Vigilo

Vigilo er Fredrikstad kommune sin, digitale løsning for kommunikasjon mellom skole, SFO og hjem

Du kan logge på Vigilo OAS med IdPorten via nettleser på datamaskin/nettbrett, eller ved å laste ned leverandørens app, Vigilo

06.01.20VIGILO; Som ledd i forbedringer av ytelse knyttet til å ha en stabil og pålitelig kommunikasjonsløsning, er en ny versjon av iOS  og Android App til foreldre i dag godkjent. De nye app versjonene vil bidra til bedre responstid i forbindelse med raskere innlasting av innhold. Vi ber om at alle foresatte oppdaterer sin app på telefonen. Om man fremover opplever utfordringer med app på sin telefon har man også mulighet til å logge seg inn på Vigilo.no på internett og lese meldinger der.

Se Vigilo brukerveiledning her.