Meny


 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til skoleåret 2019-20:

"Vi gir hverandre trygghet til å skinne".

 

Hurra!                                                                             Årum skole er tildelt innovasjonsprisen i Fredrikstad kommune for 2018.  "The ICT road to STEM through TCC" er et Erasmus+ prosjekt som har utfordret oss og åpnet dører inn i fremtiden og ut i Europa. På Årum skole skjer det mye spennende og alle er med. Mer info her. For å følge prosjektet se nederst på denne siden. 

 

Som skolens visjon uttrykker ønsker vi at elevene kan utvikle seg som trygge, aktive og gode deltagere i eget liv og i felleskapet. Årum skole er en 1-7 skole beliggende i ytterkanten av Fredrikstad kommune, få kilometer fra kommunegrensen til Sarpsborg. Vi er nær nabo til E6, men har store utearealer mellom oss og motorveien. Elevantallet på skolen varierer fra år til år, men ligger for tiden på ca 140 elever.

Årum skole er en PALS-skole som vektlegger positiv atferd, støttende læringsmiljø og samhandling. Skolens PALS-fokus: Ansvar - Respekt -Anerkjennelse.

Skolens satsningsområder er Språkløyper, Dybdelæring og internasjonalt samarbeid.

Foregående års satsninger på lesing, regning og vurdering for læring videreføres nå som en integrert del av virksomhetens arbeid.

Skolen har tilbud om SFO for 1.-4.klasse.

Her kan du se litt hva vi jobbet med av internasjonale satsning i perioden 2016-2018:

 The ICT road to STEM through TCC  

   

Ny fravær og meldingstjeneste.

Skolene i Fredrikstad har nå fått en ny tjeneste for enkel kontakt mellom hjem og skole. Følg linken til veileder og informasjon.

https://vigilo.no/fredrikstad/

Transponder kan ikke benyttes for Årum skole.

Rektor
Hans Otter Günther
Telefon
69 36 31 40
Adresse
Kilevoldveien 22B, 1659 Torp
Postadresse
Postboks 1405, 1602 Fredrikstad
E-post
aarumsk@fredrikstad.kommune.no

Vis i kart