Hva kan vi hjelpe deg med?

Vertskap/renhold søkes på Foten friområde 2017

Foten badested er det mest besøkte badestedet i Fredrikstad og består av fine svaberg, lang sandstrand og gode muligheter for bading, grilling, turgåing og annen rekreasjon. Badestedet ble i 2014 tildelt miljøutmerkelsen Blått flagg.

Nytt servicebygg er under planlegging, og vi søker nå etter lag/forening/bedrift som ønsker å ta på seg midlertidig drift i sommersesongen 2017.

Driften av badestedet består av fem ulike arbeidsområder:

1. Toalettrenhold – daglig renhold av toaletter. Kommunen holder toalettpapir og rengjøringsartikler. Gjennomføres innen klokken 09.00 hver dag.

2. Rydding av strand og badeområder – daglig gjennomgang av strand og badeområder, fjerning av søppel og gjenglemte gjenstander. Gjennomføres innen klokken 09.00.

3. Gressklipping – klipping av grøntområder, hovedsakelig områdene rundt volleyballbane og ved strand.

4. Drift av parkeringsplass – Innkreving av parkeringsavgift og regulering av parkering. Inntektene er væravhengig.

5. Kioskdrift – tilby et utvalg av mat- og drikkevarer til besøkende. Søker må selv holde kiosk-/serveringsvogn, kommunen dekker utgifter til strøm.

Avtaleperioden gjelder fra 2. juni – 5. september 2017

Vi ønsker primært at søker påtar seg alle fem driftsoppgavene, men det er også mulig å søke på ett eller flere områder dersom bedriften/laget ønsker det. Godtgjøring gis i form av tilskudd på 30.000,- i tillegg til halvparten av parkeringsinntektene. Belegget på parkeringsplassen varierer etter værforholdene, men totalinntekten ligger erfaringsmessig på kr. 50-70.000,- i løpet av en sommersesong.

Dersom driften av arbeidsoppgavene 1-3 deles opp vil godtgjøringen deles mellom partene, mens godtgjøring for driftsoppgavene 4 og 5 dekkes gjennom egen inntjening.

Arbeidsmarkedsbedrifter, foreninger og idrettslag oppfordres til å søke. Søkere med relevant erfaring vil bli prioritert.

Søknad sendes:  postmottak@fredrikstad.kommune.no

Søknadsfrist:  5. februar 2017

Eventuelle spørsmål kan rettes til:
Forvalter Anne Sofie B. Fjeldstad
Virksomhet Park, Fredrikstad kommune