Påmelding Kulturnatt Fredrikstad 2019

Innhold

 
Nå kan du melde deg på som arrangør til årets kulturnatt! Bli med på Fredrikstads femte kulturnatt! Delta i å skape en magisk kveld- og hyllest til kulturlivet og byen vår!

Alle byens kulturarrangører, institusjoner, lag, foreninger og andre interesserte aktører inviteres til å skape en magisk kveld der publikum kan skreddersy sin egen Kulturnattløype i den fantastiske byen vår fredag 13. september.

Kulturnatt Fredrikstad ble arrangert for første gang i 2015 og har blitt arrangert hvert år siden den gang. I år arrangeres kulturnatt for femte gang! Et mylder av opplevelser under kulturnatt 2018 I 2018 var det nærmere 50 arrangementer rundt omkring i byen. Publikum kunne gå fra stor teaterpiknik i Lykkebergparken med tre av byens barneteatre, til konsert med Ekko utenfor Blå Grotte, til maratonkonsert i bibliotekets aula. Ungdom fikk en helt egen scene på Blå Grotte og underholdning rundt Fredrikstad Kino med Ung Kulturnatt. I Gamlebyen kunne man blant annet delta på skulpturverksted på Qulthus, eller nyte vakker kammermusikk fra Camera Borealis, og i Fredrikstad Domkirke kunne det høres klassiske toner fra Mozart, Tallis, Händel, Bach og Purcell med Det Norske Blåseensemble, Borg Domkor og Borg vokalensemble.

Alle arrangementer skal være gratis for publikum. I år er påmeldingsfristen for arrangører satt til 31. mai. For mer informasjon om det å være arrangør, og for å registrere ditt arrangement: www.fredrikstad.kommune.no/kulturnatt

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?