Værste AS

Værste AS er et firma med hjerte for bærekraftig byutvikling og fremtidsrettet tankegang, som satser på byen sin, Fredrikstad.

Værste AS var samarbeidspartner og bidro til å realisere åpningsseremonien «Fredrikstad på isen» 20. januar 2017 der 500 aktører fra kultur og idrett viste spektakulært og magisk show på isen for 2500 publikummere. Åpningsseremonien ble produsert og arrangert av Stjernen Hockey, i samarbeid med Fredrikstad 450 år.

Les mer om Værste AS her: www.vaerste.no

 

Fredrikstad Energi

Den første lyspæren i Norge ble tent på Lisleby Bruk i 1877. Noen år senere, kun et steinkast unna, begynner Fredrikstad Energi sin historie. Fredrikstad Energi er et firma med over 100 år lang historie i byen og er et fremtidsrettet firma som fokuserer på bærekraftige løsninger. Gjennom sine datterselskaper Norgesnett og Smart Energi leverer de energi- og bærekraft hver eneste dag, men aldri har de levert med stemning og musikk med internasjonalt tilsnitt.

Fredrikstad Energi er samarbeidspartner og er med på å realisere lyd- og lysinstallasjonen LUCID DREAM av Nils Petter Molvær og Beate Shüler. Den magiske løypa kan oppleves i Fredrikstadmarka (Bjørndalen) 12.-15. september og er en del av Frederikfesten 7.-17. september, byjubileets offisielle hovedmarkering. Mer informasjon om LUCID DREAM finner du HER.

Les mer om Fredrikstad Energi her: www.fredrikstadenergi.no