Frederikfesten har nå kommet til ende.

(Foto: Trine Sirnes)

Gjennom Frederikfesten og Kulturnatt har det vært et mangfold av opplevelser for store og små. Litteraturfestival, byhistorie, reke- og kakefest, LUCID DREAM, fotball, konserter, jubileumskonsert, stumfilmkonsert, vandringer, forestillinger, kinovisninger, bokutgivelser, utstillinger, kongebesøk, Night Sea Journey og Cirkus Cirkör er bare noe av det tettpakkede programmet som har vært. Det har vært mange muligheter for å bli kjent med hverandre og med byen på nye måter, og en feiring for alle.

- Vi vil takke til alle våre samarbeidspartnere, arrangører og ildsjeler som har vært med på å sette sitt preg på feiringen. Det er alle disse som har gjort at feiringen ble en inkluderende folkefest og en verdig markering av våre 450 år. Vi er også veldig glade for at folk i Fredrikstad har møtt opp og skapt god stemning, sier prosjektleder Irene Østbø.

Har du tatt noen flotte bilder i perioden? Vi oppfordrer til dele med oss i sosiale medier ved å bruke #bykjærlighet.  Da er du med i stor konkurranse med flott opplevelsespakke fra vår by. En heldig vinner trekkes 31. desember.