Ved midnatt, natt til 1. januar 2018, vil det gjennomføres stort profesjonelt fyrverkerishow i samarbeid med Engelsrud Fyrverkeri NFI AS.

Fyrverkeriet sendes opp fra Isegran, og vil ses godt fra flere steder i byen. Fyrverkeriet vil være stort og det anbefales at man ser det på litt avstand. Showet vil starte midnatt og vare i ca. 10 minutter med flere store sekvenser. De største luftbombene vil gå 200 meter opp i luften.

Det har vært et innholdsrikt år der hele byen har bidratt til å feire jubilanten Fredrikstad. Med dette fyrverkeriet ønsker vi å markere avslutningen på festen, sier Irene Østbø, prosjektleder for Fredrikstad 450 år.

For de som besøker sentrum for å se fyrverkeriet oppmuntres det til å organisere samkjøring med familie/naboer og parkere i parkeringshusene, feks på Apenesfjellet. Tollbodplassen, langs fergeleiet på Gamlebysiden og flere steder på Kråkerøy er eksempler på steder der det er mulig å oppleve hele fyrverkeriet ved oppholdsvær. Tollbodplassen er også et sted folk samler seg for å sende opp egne raketter. Her oppmuntres det til å ta pause ved midnatt, mens showet gjennomføres. Isegran derimot vil være avstengt for publikum pga sikkerhetssone og det anbefales at man finner andre steder å se fyrverkeriet fra.

-          Dette blir en fin avslutning på et spennende år, med flere aktiviteter gjennom hele desember. Vi ønsker at folk skal kunne feire nyttår på sine tradisjonelle vis, men samtidig by på noe ekstra i jubileumsåret forteller ordfører Jon Ivar Nygård

Mer informajson vil foreligge på disse sidene om kort tid:

- Fergetider
- Informajson om hvor det e rlov å send eopp eget fyrverkeri
- Kart som viser hvor du ser fyrverkeriet fra
- Parkeringsmuligheter