Tips og informasjon til deg som skal på åpningsseremonien Fredrikstad på isen.


Billetter

Billetter må medbringes og vises frem i aktuell inngang. Hvis du trenger å kjøpe billett kan du gjøre det her: http://www.ticketmaster.no/event/fredrikstad-pa-isen-billetter/514945 Det vil også selges billetter på stedet, så fremt det er ledige billetter tilgjengelig.


Innslipp og varighet

Forestillingen starter 19:00, og dørene åpnes en time før. Forestillingen varer i ca. 2 timer.

 

Parkering

Gratis p-plasser (200 stk) vis à vis gamle legevakten: Over den nye kjørebrua til Kråkerøy tar du til høyre i rundkjøringen, deretter ser du p-plassen med en gang på høyre side. Det vil også være gratis parkering på motsatt side.

Det blir også gratis parkering fra kl.14.00 i p-huset under Fredrikstad stadion

Ellers kan byens parkeringshus også benyttes, der tre av dem er 1 km gange fra stadion.

Informasjon finnes her: https://www.fredrikstad.kommune.no/tjenester/Vann-vei-trafikk/parkering/p-hus/

 

Ferger

Byferga mellom Gamlebyen og Gressvik kjører med halvtimes avganger frem til kl. 21.00 (mot normalt timesavganger 18-21). - I tillegg vil en ferge (Govakker Asta) kjøre direkterute mellom Værste og Gressvik fra kl. 21:00 til ca. 21:45 (2-4 turer). - En byferge (Govakker Maren) kjører direkteruter mellom Sentrum og Gamlebyen kl. 21:00 til ca. 21:45 (1-3 ruter).

Bekledning

Det er meldt 3 grader c på plussiden og flau vind (1ms). Det er det perfekte været for en slik vinteropplevelse. Forestillingen fredag 20. januar varer i ca. 2 timer, og det kan bli kaldt. Ull innerst er å anbefale, gjerne to lag. Her er noen tips om hvordan du kan kle deg, http://www.f-b.no/sport/ishockey/winter-classic/slik-bor-du-kle-deg-pa-winter-classic/s/5-59-644537 Dette er gode tips som ikke bare gjelder kampen på lørdag, men også forestillingen på fredag! Ta gjerne med pledd og sitteunderlag.

Utdrag fra saken: «Det nederste plagget bør være ull og tettsittende, det neste bør være en genser i ull eller fleece, før man har en tykk jakke utenpå. Det kan gjerne være litt luft fra det innerste til mellomste og mellomste til ytterste plagget da dette vil skape varme, forklarer Andersen. Nedentil anbefaler han en boblebukse over ullstillongs. I tillegg til dette plukker han frem hansker, lue og bøff for å dekke til halsen.»


Kiosken

Stadions kiosker er bemannet på publikumssiden og det vil være salg av kakao, kaffe, toddy, pølser og vafler.


Dette kan du ikke ha med

Medbrakt drikke er ikke lov, ei heller fyrverkeri, våpen.


Andre tips

Det vil være muligheter til å kjøpe pledd og sitteunderlag utenfor stadion.

Øreplugger anbefales

Bruk robuste sko og se hvor du går 

Skru av lyden på mobilen under forestillingen

Tar du noen fine bilder av stemning og legger ut på sosiale medier? Hashtag gjerne med #fredrikstad450