Sammen skal vi bidra til å få folk til vise følelser for Norges mest attraktive by, og spre kjærlighet!

Fredrikstad er nylig kåret til Norges mest attraktive by i jubileumsåret 2017. Derfor har vi inngått et prosjektsamarbeid om #bykjærlighet! Brynild Gruppen er en tradisjonsrik del av Fredrikstads bybilde. De benytter sin spesialkompetanse for å vise ekte bykjærlighet, med kjærlighet på pinne. Fredrikstad er kjærlighetens hjemby og hos Brynild finnes en smak av Fredrikstad.

Brynild Gruppen er stolt av å være en del av byhistorien og av å ha hovedsetet i Fredrikstad.  Her har de utviklet kjærligheten siden midten av 1930-tallet, og er glad for å spre kjærlighet i egen by. Brynild Gruppen var først i Norden med å produsere runde kjærligheter på midten av 50 tallet. I dag selger Brynild Gruppen ca 11 millioner kjærligheter i Norden.

Fredrikstad 450 år, kunstneren Kristin Elise Halkjelsvik (Makeløs), Brynild Gruppen, Visit Fredrikstad & Hvaler og Vekst i Fredrikstad ved Fredrikstad næringsforening planlagt prosjektet som får tittelen #bykjærlighet. Prosjektet har vært i støpeformen en god stund, og det er mye å se frem til. I tillegg er prosjektet et bidrag til «flørt» mellom bedrifter i regi av Vekst i Fredrikstad-prosjektet til Fredrikstad næringsforening og Fredrikstad kommune.

Prosjektet vil blant annet bestå av:

• Dekorering av byen og kunstprosjekter under Frederikfesten 7.-17. september i samarbeid med Kristin Elise Halkjelsvik (Makeløs)
  • Konkurranse: «Del din #bykjærlighet til Fredrikstad i sosiale medier» Vinneren får en opplevelsespakke i vår kjære by for hele familien og vinnerbildet vil bli gjort stas på. I tillegg vil vinneren få en stor (by)kjærlighet (hjerteform) i premie
  • Bykjærlighetskampanjen: #bykjærlighet