Vi trenger flere vaksinatører

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Vaksinasjonssenteret søker nå etter flere vaksinatører fra 2022.

Fredrikstad kommune ved vaksinasjonssenteret søker kandidater til kortvarige midlertidige stillinger, samt tilkallingsvikarer, de første månedene av 2022.

Vi søker deg som kan jobbe minimum 40 prosent eller høyere.

Korona- og vaksinasjonssenteret er en virksomhet som består av to avdelinger, og som driftes av stab Helse og velferd i Fredrikstad kommune. Korona- og vaksinasjonssenteret ligger på Dokka 1, på Kråkerøy.

Vi søker vaksinatører som ønsker å jobbe turnus dag/kveld, og helg. Det må tas høyde for at arbeidstider kan bli endret, som følge av endringer fra nasjonalt hold i forbindelse med koronasituasjon og levering av vaksiner.

Sist oppdatert: 19. november 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.