Velkommen til Barnas verdensdager

Innhold

I morgen, lørdag 25. mai, er endelig dagen her, hvor barn fra 0-100 år samles for en forrykende dag med aktiviteter, forestillinger, god mat, musikk og vafler!


– Dekorering og rigging er i gang, duften av mat siver ut fra kjøkkenet på Østfold Kulturutvikling, festivalsjefene er på plass, og vi gleder oss til å ta imot alle gjestene, sier prosjektleder Anette Havna Tømmerholen.

festparade
Foto: Trine Sirnes

Barnas verdensdager er en gratis og fargerik familiefestival hvor barn i alle aldre kan oppleve kulturuttrykk fra hele verden og delta på alt fra kreative verksteder, danse, synge, høre eventyr, oppleve konserter og teater.

– Vi har et fantastisk flott program i år med noe for enhver smak, enten du liker musikk, teater, dans, sang eller kreative verksteder, forteller Anette.

Program for dagen

På lørdag starter dagen i tradisjon tro med festparade fra Stortorget kl. 11 (oppmøte 10.40), hvor man på ferden til festivalområdet stopper flere steder underveis for underholdning med musikk, dans, klovneri og morsomme overraskelser.

Verdensscenen åpner kl. 12 og vil vise varierte innslag hele dagen.

Det er 14 aktivitetsverkstedene ute og inne som åpner kl. 12.30. Her kan man delta på drømmefangerverksted, afrikansk ansiktsmaling, trashkunst-workshopen "Havet havarerer", lære dans og akrobatikk fra Kenya, gå på DJ-verksted, eller lage animasjonsfilm med «Animasjon rett på veggen». For de aller minste mellom 0-3 år kan vi friste med verkstedene Minimusikk, Mini Afrika og Latinamerikansk babysang.

Det er 5 forestillinger som vises i løpet av dagen i regi av Studium Actoris; dukketeaterforestillingen «Den Grønne Ridder» med Pianostredet Figurteater, forestillingen «Jacky» med Fjørtoft Kulturproduksjoner, forestillingen «Festgjøgleriet» med Stella Polaris, og forestillingen «Gadelangs» og «Palle og Jon show» med Circostancia.


Du ser hele programmet for morgendagen her

Sist oppdatert: 24. mai 2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?