Min side Meld fra
Kontakt oss

Våroppryddingsaksjoner

Våren er i anmarsj! Da er det trivelig om byen, hagen og huset ditt skinner om kapp med solstrålene. Fredrikstad kommune tilrettelegger også i år for flere våroppryddingsaksjoner i nærmiljø, langs strender, i hus og hage.

Mer informasjon får du ved å klikke på lenken til hver enkelt aksjon.

Grovavfallsaksjonen
Husstandene i Fredrikstad kan levere kildesortert grovavfall fra hus og hage gratis til sju mobile gjenvinningsstasjoner under aksjonen. Har du tenkt på at hekken, buskene og trærne dine kan være trafikkfarlig? Ta deg gjerne en tur rundt eiendommen din og sjekk om noe burde beskjæres, klippes eller fjernes. Under grovavfallsaksjonen er det gratis levering av kvist, løv, gress og hekklipp.

Garasjesalgdagen
Bli med på garasjesalgdagen søndag 24. april og selg ting andre kan få glede av. Registrer garasjesalget ditt eller let opp et garasjesalg du vil besøke.

Hold Fredrikstad ren
Vi oppfordrer velforeninger, lokalsamfunnsutvalg, nabolag, frivillige organisasjoner og bedrifter til vårdugnad og plukking av søppel i nærmiljøet. Det kan være langs veier og grøftekanter, på lekeplasser og andre fellesarealer. Sekker kan du få av kommunen. Kommunen sørger for gratis bortkjøring. Det er fire hentedatoer.

Strandrydding
Skjærgårdstjenesten legger til rette for strandrydding og sørger for bortkjøring av søppel hele året etter avtale. Vi oppfordrer til plukking av søppel på og langs strender og elvebredder. Du kan også delta i Kystlotteriet og vinne premier.

Bli med på vårdugnad, Hold Fredrikstad ren

Sist oppdatert: 06. april 2022