Min side Meld fra
Kontakt oss

Vant i Returkartonglotteriet

Åh, er det sant? Da har jeg noe å betale strømregningen med, ha ha, ler en glad Per Palacios Andreassen når vi rett før jul ringer og forteller at han har vunnet 10.000 kroner i Returkartonglotteriet.

Per Palacios Andreassen som vant 10000 kroner i Returkartonglotteriet

Per er veldig glad i melk og har levert drikkekartonger i mange år. – Kona mi har lurt på hvorfor jeg ikke vinner når jeg drikker så mye melk, men nå slipper hun å lure mer på det.

Drikk melk
Han er intensivsykepleier på sykehuset, og kommer samtidig med en liten oppfordring.
- Jeg håper at flere drikker mer melk. Det er sunt for kroppen med et balansert kosthold, sier han.

Skyll, press flat, skriv navn og telefonnummer
Du kan være like heldig som Per. Skyll kartongen, press den flat, skriv navn og telefonnummer på kubben eller enkeltkartongen og legg den i papirdunken. Du kan delta med alle typer drikkekartong i alle størrelser. Også kartongene som tåler væske og inneholder bønner, knuste tomater, sauser, puddinger og til og med vaskemidler kan delta, sier kommunikasjonsrådgiver Eva Sødal i Fredrikstad kommune.

Hver kartong er et lodd
Hvert kvartal trekkes det på landsbasis 30 vinnere av 10.000 kroner og 1 vinner av 100.000 kroner. Neste år blir det enda lettere for flere å konkurrere om toppremien på 100.000 kroner.
- I 2022 kan du vinne med både kubber og enkeltkartonger. Fram til nå har det bare vært mulig å stikke av med hovedpremien ved å levere kartongkubber. Nå kan du skylle, brette og stappe så mange - eller få kartonger du vil i hverandre, eller bare levere dem én og én, sier lotteriansvarlig Gunnar Moen i Grønt Punkt Norge. Han håper at regelendringen også vil motivere enda flere til å delta. Selv om det aller viktigste ikke verken er å vinne eller delta i lotteriet, men å kildesortere kartongen.

Informasjon om Returkartonglotteriet fra Grønt Punkt, som deler ut premiene.

Vinnerplakat Returkartonglotteriet

 

Sist oppdatert: 30. desember 2021