Min side Meld fra

Vaksinasjonssenteret har flyttet

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Fra mandag 2. mai er det nye stedet for koronavaksine gamle Kråkerøy helsestasjon i Kråkerøyveien. Det er fortsatt drop-in.

Kråkerøy helsestasjon.JPG

Det nye stedet for koronavaksinasjon er i Kråkerøyveien 21 - i det gamle kommunehuset på Kråkerøy.

Årsaken til at vaksinasjonssenteret nå har flyttet fra Dokka 1 ved stadion er en langt lavere vaksineaktivitet, i tillegg til at leiekontrakten går ut 1. mai.

Du kan fortsatt komme på drop-in. Men åpningstidene og telefontidene blir noe endret.

Koronasenteret (der testing og smittesporing er blitt utført) vil bli avviklet fra 1. juni.

Andre vaksiner?

Ønsker du andre typer vaksiner, som ikke er relatert til korona, så er det vaksinasjonskontoret på Hassingen som skal kontaktes. De har tlf. 69 30 63 74.

Sist oppdatert: 02. mai 2022